Változásnapló (2012. 10. 01.)

Kompatibilissá téve az aktuális verzióval (v1.1.0 Build 5793.352059)
Többek kérésére lefordítottam a kiegészítők effektjeinek nagy részét is. Azaz, hogy a képességek, ügynökök, művészetek, klánok, stb milyen pluszokat/mínuszokat kapnak egyes tulajdonságaikra/jellemzőikre (aza a tipikus felsorolás jellegű rövid statisztika a leírások alatt: “+10% minden egység közelharci támadására”, stb…). Remélhetőleg így könnyebb lesz a kiegészítőkben is kiválasztani, hogy mit is fejlesszünk…
(változások: effects: ~90%)

4 hozzászólás a(z) “Változásnapló (2012. 10. 01.)” bejegyzéshez

 1. Nálam sajnos nincsenek meg a változások. Tény, hogy nem eredeti a játék, így a verziószám sem stimmel. Tehát ha ez a gond (nagyon valószínű), akkor értelemszerűen nem is várok megoldást, úgyis előbb utóbb minden TW játék eredetiben meglesz nálam.

  Ami miatt igazából írtam, hogy egy kis furcsaság feltűnt, lehet nincs jelentősége, mivel nem értek hozzá.
  Ennek a 10. 01.-esi kiadásnak is a magyaritas_patch.packnál 09.26 a módosítás dátuma. Olyan mintha a 26.-án megjelent frissítést tettem volna fel? Nem emlékszem már, de mintha felülírásnál is bitre egyezett volna az előzővel. Nem lehetséges, hogy a letöltési linkbe nem a legfrissebb verzió van?
  Ha nem ez a gond, nehogy úgy tűnjön, hogy a ti hibátokat keresem az én vacak virágbolti verziómmal szemben, mert nem erről van szó. 🙂 Csak érdekes ez a dátum nem egyezés.

 2. “Ennek a 10. 01.-esi kiadásnak is a magyaritas_patch.packnál 09.26 a módosítás dátuma.”
  Amint hazaérek, megnézem és még ma javítom, ha tényleg hibát vétettem… De ezek alapján elég gyanús, hogy én hibáztam… :-/

 3. Tényleg kimaradt valahogy az új fájl felmásolása a szerverre… Vagy véletlenül valahova máshova másoltam… Elnézést a bakiért, már korrigáltam is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.