Változásnapló (2012. 04. 08.)

Kompatibilissá téve az aktuális verzióval (v1.1.0 Build 5355.325526)
Illetve játékon belüli szövegek frissítve.
(változások: character_trait_levels, commodity_unit_names, empires, government_types, governorships, ministerial_positions_strings, population_classes, region_economics_factors, region_unit_resources, stances, trade_node_groups: 100%; illetve a character_skill_node_sets ki lett bővítve az új kiegészítők szövegeivel)

6 hozzászólás a(z) “Változásnapló (2012. 04. 08.)” bejegyzéshez

 1. Üdv.
  Letöltöttem a 04.08-ai magyarítást.
  2 fájl volt összesen.Betettem oda ahova kellett de nekem szinte semmi sem változott.Megvan az utolsó két kiegészítő is azoknál néztem de nagyon minimális szöveg van csak fordítva.A fontosabb szövegek egyáltalán nincsenek fordítva.
  Talán valami rosszul csináltam,vagy a Rise of the Samurai és a Fall of the Samurai egyáltalán nem kezeli ezeket a fájlokat?

 2. Kezeli, de nemrég megint volt valami frissítés és még nem néztem meg, hogy mi változott. Lehet megint hozzá kell igazítani a fordítást az új verzióhoz… Igyekszem ezt minél hamarabb megtenni…
  (már ha legális, aktuális verzióra frissített változattal játszol… ha törttel, akkor “sajnos” a sok patch és frissítés, meg kiegészítő miatt ennyi magyarítás maradt használható a tört verzióhoz…)

 3. Eredetivel játszom STEAM-os verzió.
  És igen van új javítás már fenn a 1.1.0 5445
  Van más gondom is.Amióta az új kiegészítő megjött nem fut DirectX 11-el a játék és 10-9-es verziókon meg nagyon lassan tölt be mindent.Van,hogy le is fagy pedig elég húzós a gépem.DualCore Intel Core 2 Duo E8500, 3000 MB DDR2-800,NVIDIA GeForce GTS250 1024 MB.Lehet,hogy a Win 7 64-bit nem jó neki?

 4. Volna még pár dolog.
  Egy már megvan a következő javítás is.Mivel nekem eredeti igy a steam automatikusan feltette.1.1.0 5520.334886.
  A másik a játékban hiányolom az egységek tovább képzését.Ha legyártok egy egységet és utána jön egy épület amely engedi,hogy 4 ponttal nőjön a sebzése akkor nem tudom átalakítani az egységet csak újat gyártani,és nem lehet parancsnokokat kinevezni vagy ad a gép vagy nem.

 5. Hello!Volna egy nagyon noob kérdésem,vagyis problémám..

  Az a helyzet,hogy amit letöltök file-okat nem tudom hova kell bemásolni a vinyomon…

  “Magyarítás telepítése
  1. az olvass-el.txt fájl mellett található “data” mappa tartalmát másold ide:
  “Meghajtó\steamhezvezetőút\Steam\steamapps\common\total war shogun 2\data\”
  2. Inditsd el a játékot”

  szoval hova teszi még fel magát a játék?Mert Steam\steamapps\common\total war shogun 2\data\ utvonalat sehol nem találom….:S

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.